Nu drar vi ut

Nu drar laura och jag ut och vi skriver (kanske) sen
Puss/emma

Laura slaggar (a)

Heej <3
Nu ska snart laura och jag ut och vara med tanya o emelie. Laura ska ju slagga här så vi ska vara ute hela natten och kolla på raketer! :) Sen när vi kommer hem ska vi (kanske) se en film och äta godis, chips och läsk!
Har inte tid att blogga mer nu men ha ett godd nytt år!
Puss/emma

Nu går jag ..

Nu går jag ut (a) :)
Puss/emma

Nyårsafton!

Hejhej!
Idag är det nyårsafton och jag tänkte bjuda hit laura men hon ska ringa och säga om hon fick eller inte och på dagen ska jag vara med tanya o emelie (: vet inte vad vi ska göra men jag skriver kanske vad vi gjorde ikväll (KANSKE) för jag är ju upptagen med att vara med kompis (a)
Puss/emma

Välkommen till min nya blogg!

Hejhej!
Det här är emma som har bloggen "sotastt.blogg.se" men jag tänker sluta blogga i den för att folk håller på att säga att jag kopierar andras bloggar men så är det inte. Jag kommer på mina egna saker som ni också kanske har på eran blogg. Det var det jag ville säga, men jag tänker såklart inte ta bort den. Men jag tänker ha den här bloggen istället. Nu får ni ge förslag på hur jag ska ha min blogg. Och jag sitter liksom inte och skriver av era bloggar för det är att kopiera en annans blogg men jag kommer på allt själv på den här bloggen.
Puss/emma

RSS 2.0