"kiss and tell"



yeah
j-j-j jb yeah
woaah woahh
no, noo

Now you see girl
You ain't gotta say nothing
Your lips are callin me like
They wanna do something
I feel like it gettin straight
With the things we make
A little kisses are definately
If i have a feel a thing
See you a couple times
Had a couple conversations
That you have been on my mind
That a couple observations
Like you were by a chance
You could be my chick
Play by the rules you be here
When i get..
To keep it quiet
Keep it on my heart
And when we do keep it just between us
(yeah)
I don't want to see tweet about JB
Coz only people that you know was you and me so
Baby, I know that you cool
With rockin with me
But I can't have you tellin
Everybody you got me all kissin
With your lips like this
So tell me tell me how you
Gonna kiss kiss and tell tell me
How your gonna kiss kiss and tell
Tell me how your gonna kiss me
Then tell everybody you got me kissing
With your lips girl all you gonna
Kiss and tell
~


slappdag

Hejhej, va i skolan idag sen skulle jag vart med amanda och ylva men ingen av dom orkade så jag åkte hem. När ag kom hem messa jag ida och frågade om hon ville göra nått. A det ville hon så vi möttes på gården och gick till henne och såg på tv och hade kul. Sen ringde hennes pappa och sa att dom kommer snart, så ja gick eftersom idas mamma fyller år och jag vill inte störa :) Men men ville ändå bara chilla lite. Och imorgon slutar vi halv 12 (y) me liike ! Aja ska lyssna på min älskling nu.

min lilla älsklingskatt <3<3<3<3<3<3

Puss/emma

bildbomb

Innan jag drar till skolan får ni några bilder, vi ses!

Emelie och hennes jävla mobil ;)

Hahahahhahahhahahhaa ylva söt ( kolla inte mellan bena )

Mike sötnos <3<3

Jag hos någon :p

Hos ida igår ;)

filip & jocke

Älsklingen <3<3

Puss/emma

bilder kommer imorgon (lovar)

Kväll igen då, gud va tiden går snabbt! Har försökt och försökt att lägga upp bilderna men dom bara försvinner, men om det inte går imorn så lägger jag upp dom på mina föreldrars data. Och då kommer de bilder. Så imorgon kommer det :). Aja idag har jag vart i skolan och sen ida. Det va ju länge sen så kul att va med henne lite också :). Sen va ja med tanya & trösta henne för hennes katt har dött :'( Tycker så synd om henne, älskar dej gumman <3<3<3 Aja och sen träffa vi issa och hennes kompis emmy eller va hon heter, sen drog ja hem och chilla galet! Och nu ska ja typ fixa i mitt rum eller nått. Så vi ses imorgon då det kommer bilder ! :p
Puss/emma

growns up

Shusan ;p hahah shusan xd
Kom nyss hem från sickla med sofie, vi va först där och kolla i affärer , asså sofie hade pengar inte jag ;(.
Sen typ vid kvart i 3 så gick vi och hämtade biljetterna till filmen growns up , vi såg den och skratta typ hela tiden .. haha den va asbra 5/5 tycker jag :). Sen åkte vi hem och ja skulle ju lägga upp bilderena idag men asså tyvärr testade i morse men det går inte :( ja testade men då stängdes hela datan av och testade igen men de kom inte upp någe :/ så testar imorgon också. Aja ska va social med sofie nu.
Puss/emma


vafan händer?

A vafan händer me min älsklingsdata? Den typ cpar så det går inte att ladda upp bilder eller nått, vill verkligen ha en ny men ändå inte :/. Aja och ja skulle ju lägga upp bilder från veckan idag men eftersom datan cpar så blir det antagligen imorgon eller någon annan dag, vi får se. Aja nu ska jag se bröllopsfotografen. Vi hörs.

Gjorde nyss den här, haha naaw vårt "fina" barn xd

Puss/emma

tjafan !

Tjafan allihopa !
Är hemma hos sofie nu och bilderna kommer typ senare ikväll eftersom jag inte fick sova hos någon! :( Ville sova hos tanya men hon fick typ inte och ingen annan kunde typ , och nu äre försent ni som ville :(:(:(:(:( aja idag har jag och emelie vart i farsta , hon shoppa skit mycke och det enda ja köpte var mat på donken.. hahah :p sen mötte vi upp tanya i kärrtorp centrum och vi typ gick runt och till emelie, vi träffa också laura och några killar. Men sen skulle jag va med sofie så jag åkte till henne och vi ska typ se film eller nått skojsigt xd. Aja vi ses senare bitches :D


Puss/emma


Kärrtorps festivalen

Godmorgon alla där ute !
Vakna mycket tidigare än vad jag gjorde på sommarlovet , men det är ju bara för att jag är van vid att gå upp klockan 6 varje morgon. Så det går inte. Aja idag är det kärrtorp festivalen med emelie, eller det kommer ju va jättemånga där som man känner så det blir säkert flera. Juste jag skulle lägga upp bilderna idag men det blir ikväll eftersom jag har planer för idag.  Men nu ska jag göra mej i ordning och äta fukost. Vi ses.
Puss/emma

slaggar hos emelie

Godkväll kära läsare !
Sitter hemma hos emelie med issa och emelie, vi båda ska sagga här :) fett kul ju :) aja vi sitter och kollar på hennes brorsas film typ på mystery men eller nått på 6an , eller inte jag för jag sitter vid datan.. och issa också fast vid en annan. Hahahaha nolifers. Men vi ficinte kolla på film förns filmen var slut för hennes pappa, och den är slut halv ett -.- wtf :o aja vi ses imorn och då kommer bilder, ja vet jag skulle lägga upp dom idag med det blev aldrig av för ja sk ju va hos emelie. Menmen vi ses!
Puss/emma♥

bloggar imorn

för jag e fett trött & hungrig så vi ses.
Puss

Vart är ni påvägen?



Morn bloggen, vakna typ halv 6 . Gjorde mej i orndning och nu är jag klar :p
Men bara en liten fråga, vart är ni påvägen? :o På statistiken går det upp ner upp ner och nu pekar den nerot :/ tycker jag e tråkigt för jag vill inte förlora er :/ menmen jag bestämmer ju inte att ni ska kolla på min blogg. Det va de ja ville säga, skriver mer senare idag när jag ska göra läxor -.- hejdå.
Puss/emma♥


Detta fält måste fyllas i

Hejhej bloggish.
Har nyss ätit och så. Och kom typ nyss hem från laura , vi sluta halv 12 idag så hennes pappa hämtade oss vid skolan sen åkte vi till tandläkaren i farsta för lauras tanställning va konstig. Efter det åkte vi till laura och vi va själva (a) så vi kolla på 2 filmer , båda va jättebra :p Kommer bara inte ihåg va den hette, sen va vi inne vid datan osvosv, vi va inte ute idag för de regna jättemycket.. så lite skönt att chilla också :d Aja ska internetshoppa nu sen ska jag läsa min bok -.- Hihi hejdå :)


ny kille i skarpnäckskolan, i emelies klass

HAHHAHAHAHA -.-

Hanna, orkade nte rotera xD

Sötaste emelie tänker xd<3

omg :o haha hade tråkigt på toan i skolan xp

Chantis söta hund Shakira :d

hahaha igga mej xd :D

laura <3<3<3<3<3<3


Det var inte alla men orkar inte mer, ska se på tv nu .

Puss/emma


internet shop

Hejhej kom nyss hem från emelie i sjöstad.
Vi åt va ute med hunden osv. De man brukar göra :o Vi kolla också på världens skönaste (den är dyr och då borde den va skön) mjukis overol, inte så snygg men hallå tror ni att vi kmr ha dom i skolan ellr? xD Nejnej inte jag iaf! Soffy min mobil cpar just nu så jag kan inte lägga upp bilder så dom kmr imorgon, om de nte cpar då också. Men vi ses imorn för nu ska jag internetshopa (a) Me ♥ Shopping :D

Puss/emma


går till skolan nu

Och efter skolan blire film hos alex med tjejerna §
puss&kram

går och lägger mej nu

Hejhej :)
Kom hem för typ 10 minuter sen, jag var hemma hos issa som ni kanske läst på hennes blogg. Om inte så har vi typ vart inne på datan, flummat ute lite och ätit :p det var jättekul ! :) När jag kom hem var jag jättetrött så jag ska nog bara göra mej i ordning sen hoppar jag i sängen , så vi hörs imorn och då kommer det bilder !
Puss

nu börjar allt !

Godmorgon på er!
Vakna för en halvtimme sen, eller vakna inte blev väkt! Och gick upp och åt frukost & klädde på mej. Så nu sitter jag vid datan och tråkar, men ååååh ! Idag börjar skolan på RIKTIGT asså vanliga lektioner, ååh ja pallar verkligen inte ! Utan lov och allat :// Aja ska sluta gnälla nu och sminka mej, vi ses.

Puss&Kram

har inge att säga

Hejhej, sorry för inget inlägg i morse men vakna rätt sent och pallade helt enkelt inte datan så jag kolla på tv och sen åkte jag till min kusin som fyllde ett idag, grattis sötnos ! :) Igår pallar jag inte frklara det ända jag har att säga är att alla blev fulla och ramla, osv! Haha så vi åkte hem vid ungefär 2.. sen tog vi taxin hem. Aja idag/nu ska jag vara med tanya söööt ! Vi ska .. vet ej , haha :p så ja skriver antagligen ikväll eller imorgon efter skolan eller nått sånt. Vi ses :)

Puss/emma

slapp

Sha fan ! Nu sitter jag och väntar på att hoppa in i duschen, men min mamma e inte klar. Så jag får vänta mer då. Det här blir sista inlägget idag och jag vet inte vad jag ska skriva.  Glöm inte att kommentera inlägget innan så jag vet. Men nu drar jag, puss


vad tycker ni?

Hejsan bloggen.
Vakna för ett tag sen och kolla på tv en stund, typ the city eller nått liknande. Idag skla jag bara vara hemma och senare på dagen vid typ 5 åker vi till typ mina syslingar och är där rätt länge ( typ kräftskiva ) Det ska bli kul.

Vad tycker ni att jag ska ändra på min blogg? Ska jag lägga till nått eller ha mer bilder .. ellr vad tycker ni, isf kommentera till det. För om ni inte säger nått så blir det som det är. Vi ses kanske sen.

Puss/emma


paradise hotel

Godkväll bloggen !
Just nu sitter jag och kollar på paradise hotel , dom avsnitten jag inte har sätt.. men haha sitter fan och garvar när dom strular med alla där ! Haha och det finns en tjej där som har värsta liten bikini så man nästan ser allt och strular med alla ! haha ush ! aja ska fortsätta med det sen ska jag kanske gå och lägga mej för ska upp rätt tidigt imororn , typ 12 kanske :) Aja vi ses imorgon sötnosar :D
Puss/emma


hos nadja :D

Sha fan ! Nu sitter jag hemma hos nadja och har vart här hela dagn , ellr inte i morse då var jag ju hemma och TRÅKA! Men sen mötte jag henne i centrum vid kanske kvart över ett och då åkte vi hem till henne för hon hade jätte ont i magen så vi har typ chillat och så. Sen gick vi till pizzerian och hon åt där , oh sen till coop för att handla mjöl till hennes mamma. När vi skulle hem så delade några från lidl ut påsar med dricka, banan någon godis grej, choclad och rabbat grej. Och nu ska vi snart åka till ylva men nadja ska bara fixa lite först. Vi ses ikväll någon gång. Puss/emma

Dagens fråga ↓

Det var länge sen jag hade det så tänkte lägga till en idag :)!

~ Tycker ni att sommarlovet har vart bra? ~


ont om rubriker

A har väldigt ont om rubriker ! Behöver verkligen tips , haha :p.
Kom nyss hem från issa, min pappa hämta mej med sin nya bil för jag missa bussen precis, hah den kom för två minuter sen (då) suuuck ! som vanligt, haha :) Imorgon ska min korridor bada men jag är för förkyld så får inte vara med för då kommer jag typ döö ! ;p så antingen är jag hemma för annars kommer det säkert bli att jag hoppar i ellr så vet ja nt :o tror ja e hemma för behöver ändå vila ut osv inför helgen när det händer så mycket. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, någon som vill hitta på något kul ? :) Aja orkar inte blogga mer ska nog värma en bulle och lägga mej och nse på någon bra film :). Vi ses imorgon sötnosar :D


hahhahaha gulligt emelie :p<3


naaaaaw mofasa ( issas katt ) :)<3

ylva & jag andra dagen :p
Puss/emma

inget inlägg igår

Mornmorn :)
Vakna kanske vid 7 av att mamma väckte mej! Jag gick upp och åt frukost. Sen började jag göra mej i ordning, för det är ju skola idag :(. Igår var det rätt skön dag för vi var bara där i typ en timme, ellr knappt det :o. Och idag börjar jag nio och slutar två. Vi ska typ fixa våra skåp och göra allt det nödvändiga. Och imorgon ska vi bada, och inte kul för mej eftersom jag är så förskyld och får inte vara med :(! Menmen, får väl typ kolla på ellr nått -.- haha . Efter skolan drar jag & ylva till vår gamla skola och väntar på emelie tills hon slutat ( hon slutar  halv fyra ;s , shiit på hennes andra dag ..) och då åker vi till globen och fixar emelies skor xD. Vi skulle köpa lite grejer till och fixa den sen hemma hos henne. Mne skriver mer ikväll sötisar :)!

naaw älskling va söt du är !! <3<3<3<3♥

Puss/emma


Skola & Bilder

Shu :)
Idag är det skola ;s shit va allt gick snabbt tycker jag ! För snabbt :( Skulle kunna ha hela livet eller att man gick dit någon gång ibland. Om 10 minuter så ska jag börja gå mot kärrorp och åka till skolan med laura ! Vi börjar igentligen kl halv tio men skönt att va där lite innan och träffa alla folk ! :p Aja det gick ju inte att lägga upp bilderna igår så det blir nu istället.


Haha sötnos :d


Vi redigerade lite på tuben, den här blev ja faktiskt nöjd över :)

hahahha man ser inte hennes ögon ;o


Haha det va dom ja skulle lägga upp, tog ingen på mej igår Xd

Puss/emma


förkyld

Hejhej, kom hem typ halv 6 och är asförkyld. Och vi som ska bada på fredag.. kan jag bada ellr kommer de bli värre - själv tror jag att det kommer bli värre eftersom vi ska va ute ;( . Och palla stå och kolla på liksom (?) >;o Aja idag hare vart en lång dag ! Mötte Ida typ kl elva och vi var hos henne ett tag och satt vid datan, men sen kom vi på att vi ska ju på bio :o klockan va typ tolv, och bion började ca tjugo över ett och man måste va där en timme innan så vi skyndade oss.. och som tur va så kom vi dit precis. Så vi köpte biljetterna , gick till donken , åt, gick i lite affärer, gick och köpte popcorn och dricka. Sen började filmen (shrek 4) och den va sådär inte lika bra som ja trodde . Men den va fortfarande lite bra :p Aja sen när filmen va slut åkte vi hem , hon till sej & ja till mej och vi hämtade våra guldkort.. så åkte vi till grönan. I början duggade det bara lite men sen när vi skulle åka uppsjutet så SPÖSPÖregnade det och när vi va högst upp så regnade det så mycket att man blev blöt direkt! Inte kul, och jag som hatar regn och när håret blir sabbat! Aja vad ska man göra liksom? Sen åkte vi hem med båten , jag till mej och ida till sej. Sen hade vi räknat med att vi skulle göra nått men ingen ville va hos varandra ( ellr det gick inte hos någon ) så vi valde att ses någon annan dag. Och nu har jag ätit middag och mår jättedåligt. Så ska typ se en film och mysa lite. Vi ses imorgon efter skolan ellr på kvällen imorgon :p.
Bilderna kommer imorgon för allt cpar just nu.

Puss/emma


Shrek 4 - 3D

Hejhej, nu har jag och ida bestämt oss, vi ska åka och se på bio ! Vi ska se Shrek 4 i 3D :D
Det ska bli kul och jag skriver mer ikväll ! :p

Ida sötnos <3♥

Puss/emma

Imorgon börjar helvetet

Aa rubriken säger det, HELVETET börjar imorn.. asså ååh jag vill ha sommarlov :( ta mej tillbaks !
Vakna för ett tag sen av att laura ringde och hade fått tandställning.. naw stackars lilla gumman, vil verkligen inte ha det !! Men jag kommer få det änpå :/. Sen efter hon ringt så ringde ida , och vi skulle ju åkt till grönan idag med eftersom det regnar vet vi inte.. dom öppnar ju 3 idag så i får se hur vädret blir under dagen. Man vill ju liksom göra något roligt på sista dagen på sommarlovet :(. Har föresten blivit förkyld så jag kanske inte kan bada med klassen på fredag :'(. Menmen kan inte göra nått åt det, haha föresten har jag blivit smittad av issa som också är förkyld :/. Haha ska sluta va med alla som är sjuka hela tiden xD. Aja skriver mer sen.

Puss/emma

Gammal men bra


Den här låten är verkligen bra, har hört den många gånger förut men har inte lagt upp den på bloggen.
Puss

Mycket folk

Hejhej bloggen, har precis ätit och har nyss kollat på tv.
Ja bloggade från mobilen nyss men allt bara bröts och de sluta funka, men är snäll och skriver på datan istället , och har nyss tagit några "fina" bilder som kommer här nere.. och föresten julia så råka jag radera alla bilder på dej och oss :(:s vet inte hur :o Aja imorse så gick jag till issa och där var julia, dom skulle typ äta och fixa sej. Sen när dom var klara så tog vi bussen till blåsut och tog tuben till slussen därifrån. Då bytte vi mot fruängen och gick av vid mariatorget där issas mamma jobbar och där fick hon pengar. Sen drog vi oss mot grönan och när vi va på färgan så såg det inte ut att va mycket folk, vilket va bra så vi sprang in och när vi kom in jo gissa ? Det var huuuuuuur mycke folk som helst och kön till åkbanden var säkert i en halvtimme och samma till alla åkgrejer! Så vi gick direkt till spökhuset och stog och kolla på alla läskiga spöken men tillslut köpte vi biljetter och gick in, haha vi gick med en modig tjej och en kille som inte var ett rädda (phu) så vi gick in och guuuuuuuud va läskig ! :p men ändå hehe , sen gick vi och åt och sen åkte issa hem, mendans jag & julia åkte jetline och flumma som vanligt. Haha sen åkte vi hem och på tuben hem så skratta vi så mke åt en kille som lät så mycke, aja vi ses imorgon ! oooommmgg på onsdag börjar skolan :@:@:@:@:@:@:@:@ .




flumm? xd

ja veet ful :p men bjuder på den :s


Söta laura någon gång efter ung :p<3


Puss/emma


grönan jaaaou

Omg kan inte sluta tänka på att skolan börjar om TVÅ dagar.. uuuush ! Längtar verkligen inte till skolan, men iaf nu ska jag göra mej i ordning , äta och klä på mej. Sen ska jag till grönan med issa och några mer. VILKA?

Puss/emma

SOMMAR TA MEJ TILLBAKS

Hejhej bloggen, a sommaren är slut snart och skolan börjar i övermorgon (på onsdag) åh asså ja kommer dööö! Det har gått så snabbt och det sista på sommaren va ju bara regn och så. Eller dom senaste dagarna haar varit helt okej för att vara augusti. Men idag ska jag kanske till grönan det beror på , men alla ni som ska med ta med pengar till spökhuset, kul juu ! aja vi ses ikväll.

Puss/emma

Tävling


Här är en länk till hennes blogg. :):)<3<3

HAHAHHA


WTF? xd :)

Nästa film ja vill se är..


Hahhahahhahahha verkar ju fett rolig , haha "it's raining men" Xd

home

Hello bloggen, är hemma nu !
Är hemma från bion nu och gud va bra den va asså! Ni som inte har sätt den måste se den! Trodde verkligen inte att den var så bra trodde den va som alla andra , men sen va faktiskt jätte bra :). En dålig och bra sak också, den bra var att justin bieber sjöng på slutet, den dåliga saken var att det inte var musikvideon till den :(. Lite synd tycker jag. Juste jag fick också nyss reda på att jag ska få en till kusin.. haha hur många kommer det bli? xd Haha lite kul ändå :) Men ni blire mys med en bra film, ses imorn.




sötnosen, och min älskling brevid :D<3

Puss/emma

Karate kid

Hejhej bloggen, nu håller jag på att göra mej i ordning.
Skulle igentligen vart med tanya på grönan men hon har löss och kunde inte åka dit. Så ringde emelie och fråga om hon ville men hon ville inte så vi ska se på bio istället, karate kid blev det. Den som jag så gärna ville se. Aja vi ses senare för nu går jag till emelie.

Puss/emma

den bästa enligt mej ♥

Den här låten är så jävla bra, får nästan tårar i ögonen och aah ja älskar den så mke! Eller jag älskar alla hans låtar men den här kommer först , så himla bra !


It feels like we've been out at sea, whoa
So back and forth that's how it seems, whoa
And when I wanna talk you say to me
That if it's meant to be it will be
Whoa oh no
So crazy is this thing we call love
And now that we've got it we just can't give up
I'm reaching out for you
Got me out here in the water
And I

I'm overboard
And I need your love
Pull me up
I can't swim on my own
It's too much
Feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me
My lifesaver
(Lifesaver, oh lifesaver)
My lifesaver
(Lifesaver, oh lifesaver)
Whoa
....


Glömt att lägga upp den här låten


mornmorn

Godmorgon , vakna för ett tag sen eller för typ en kvart sen. Idag är det the voice :( och jag ska inte gå för jag ska vara fcking barnvakt -.- , typiskt mina föreldrar att boka in något jag väntat på hur länge som helst. Det var likadans på valborg.. då kom mina kusiner och jag som skulle festa ute hela natten med mina kompisar , men nääää! Samma sen med pride festivalen då hade ja gjort illa tån och kunde få på mej en sko, men näää tat lungt med tån. Ååh jag har längtat efter the voice hur länge som helst och här om dagen sa dom att ja skulle va det, kunde ni inte valt en annan dag.. precis just lördag den 14aug NÄR DET ÄR THE VOICE? haha ska tat lungt nu men a som sagt så ska jag vara barnvakt idag så jag kan inte updatera ikväll så imorgon blir det. Om ni undrar.

Puss/emma

hemma från ung

Hejhej, nu är jag hemma från ung för sista gången på året :(.
Åkte hem typ 50minuter tidigare för ja var så hungrig och mådde inge bra. Så jag & laura mötte upp mina föreldrar och åkte hem med tub. Så såg vi en kille på tuben som åt en cheesburgare och när han skulle äta så flög gurkan ut ur hans mun.. och fyfan va vi garva men vi försökte att hålla emot, men hallå vad lätt liksom? xd Aja sen när vi kom till kärrtorp köpte vi toast och en kille som var före oss hade värsta tjej plånboken rosa och allt ! ahhaha , och föresten när ja hade ätit upp toasten så måde jag bra igen, ahha typiskt, men så kan det gå. Var ändå rätt trött på att dansa för det var massor av äckliga killar som taffasade på oss och allt. SÅ ville ändå åka hem. Aja nu ska jag gå och kolla på film och kanske äta nått gott. Så vi ses imorgon ! :)



(En bild borttagen för att ylva sa det -.-)

BILDER TAGNA FRÅN NADJAS BLOGG . WWW.NNADJAS.BLOGG.SE

Puss/emma

Haha så skön


Vill se ♥

Jag vill se Karate Kid , för den verkar så bra och för att justin bieber är med (a) haha me lovee ! Någon som tycker den är bra ? :) Eller ni som sätt den är den bra, hur mycke betyg får den?


Godmorgon 13/8-10

A godmorgon, vakna typ för ett tag sen av att det ringde.. suck !
Hade ju kunnat sova längre. Och som ni ser så är min blogg typ klar nu eller en sak bara. Det är att jag ska fixa bubblor runt mina inlägg som sofie har, men lite mindre om man säger så. Någon som är bra på det ? Då kan ni antingen skriva på msn, asså ni som har den och ni som inte har den kan skriva en kommentar.

Idag är det iaf sista dagen på ung08 2010 :( och då ska ja såklart gå. Men imorgon är det ju Thevoice där och jag som så gärna ville gå. men som jag kanske sa så ska jag sitta barnvakn -.- Jippiiii! :( Aja thats life. Och jag som har längtat till den här dagen hur länge som helst men man får helt enkelt bara ge upp med tjatande för ja kommer inte få :/ Mm men idag ska jag dit med ylva som vanligt tror jag, och laura. Sen kommer jag ju möta folk där osv. Men vi ses ikväll sötisar.

Puss/emma

allt klart

Hejhej ! Nu är det klart, va tycker ni?
Föresten tack ylva ♥ föratt du fixa allt ! Du e bäst !
Aja vakna för ett tag sen typ halv tolv och gick te datan , försökte fixa allt men förstörde istället allt..
haha ska nog aldrig försöka igen xd aja vem träffar man på ung idag då? :p samma som igår ellr nån annan?
isf kommentera § sålänge ses vi..

Puss/emma

fixar mer imorn

Så nästan klart, ylva får hjälpa mej att ta bort dom där kanterna brevid headern imorn.
Aja ska lägga mej nu ;)
Puss/emma

Så..

nu är den nästan klar, behöver bara hjälp att ta bort kanten runt.. men hur ? xd
ngn som är bra på det? snälla hjälp :)

puss

Min header klar

Ellr det haren vart ett tag nu.. men visste inte det.
Men jag behöver hjälp med att fixa in den allt blir bara fel och allt flyttas .. haha ,
hjäääääälp! ngn som e bra på att sätta in headers? :d
Puss/emma

Tbx

Hejhej :)
Nu sitter jag och lyssnar på musik , tror ni kan lista ut själva vem ja lyssnar på.
Men iaf ska se film, snacka också nyss med fia i lur osv. Imorn blire ung igen, vet inte va ja ska säga mer.
Ska fortsätta lyssna på musik, oh kanske snacka i lur med någon. Ska iaf se film snart..





hahahhahahahhahhahahahhahahahhahahahah

Jag med min Fake Free tatuering :)

hahahhahahahhahah ellioth lagara mat på ung08 HAHHAHAH omg !

hahhahahah dom driver xd


haha vi messa in till skärmen att vi äger ! :D ser ni mitt namn efter emil? xd


haha ofc?

skrev ung08 ägeeeeeer !!!!!!<333 (haha :))

Gammal ;p

Puss/emma


Donken here i come :)

Hejhej bloggen. Kom nyss hem från ung md ylva och issa sötnosar och ska typ åka till donken md mina föreldrar nu så vi ses senare ! :) puss/emma<3

Spotify

Hejhej vakna nyss och ladda ner spotify, har alltid velat ha det men inte betala.
Man får ju typ ha det i 20 timmar -.- suuuck ! :p Iaf sitter och dunkar musik här :)
Senare idag blire UNG08 igen meh sötaste ylvaa ! ;pp Vi ses senare sötisar.
Puss/emma

hemma♥

nu är ja hemma, ellr kom hem för länge sen. Ska äta nu vi ses imorn.
oh imorn blire ung08 igen (o hela veckan) :)
Puss/emma

UNG08

Godmorgon.
Gud vad jag har längtat till den här dagen. Ska ju till ung? :p
Dit ska jag med emelie, tanya issa och några till. Aja vi hörs efter det.. typ 9 halv 10 :)
Om en stund kommer bildbomb på veckan :)
Puss/emma


Godnatt

Hejhej, ska typ inte lägga mej nu ska se film på min mobil så kommer inte kunna svara på era sms eller nått. Vi ses imorn. Puss/emma

lur me laura

Nu kom ja nyss hem , jag och issa var på gröman och sen vid 7 så åkte vi till kungsan& på tuben dit så var vi helt ensama i en vagn så vi sjöng oh dansa, ahha gettkul. Där kolla vi hur de såg ut och det var många stånd (misstålka inte xd) och sånt. Sen åkte issa hem & jag till mej och ska snart äta och sen ngn film ellr nått.
Juste jag såg på vädret och ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vafan äre för sommar? Regn hela helgen och allt, dåligt sommarväder :( Aja ska gå nu vi ses kanske senare.
Puss/emma


om ni undrar

varför inläggen har vart så korta och så så äre för ja mobilbloggar.
Men ska börja blogga från datan nu istället för det är skönare :)
Och då kan ja också börja lägga upp bilder men tog inga igår för min mobil hade inga batterier.
Eller jag han ta några som ja inte kan ladda upp på min dåliga dator. Aja som sagt så ska jag va med issa idag, så vi ses senare, kanske hemma hos issa. Och jag e avunsjuk på ida som är påväg till Cypern nu :(
Puss/emma


Issa idag

Godmorgon bloggen. Idag ska jag vara med issa och jag vet inte vad vi ska göra. Något roligt blire iallafall, men eftersom jag inte vet vad vi ska göra så skriver jag mer ikväll. Ja imorn är det ung08. Gud va kul det ska bli asså :-D aja vi ses sen. Puss/emma<3

Lyckad kväll :)

A kanske inte sa det men var på tjejmiddag hos issa förut oh gud va kul det va, att bara vara alla vi och ha kul . Vi såg film och dansa .. Haha :) aja ska sova nu har ont i magen :( puss<3

Grönan nästa

A det blev grönan istället med ida. Så jag går till henne nu. Puss/emma

Morn morn

Godmorgon bloggen, idag ska jag vara med sofie och jag vet inte vad vi ska göra. Ida fråga mej nyss om vi skulle till grönan och det vill jag såklart. För jag har inte träffat ida på jättelänge och jag har inte vart på grönan på jättelänge och därför ska jag ringa sofie snart och fråga om hon vill hänka med kalle ellr nån. Aja snart kommer min morfar så jag ska hora nej klar sen hälsa lite. Vi ses senare. Puss/emma

Natt

A godnatt kära läsare :)<3

Det blixtrar ;o

Hejhej, öh det blixtrar ;o Haha gud va blöt jag blev när jag sprang ut ur bilen hem XD hehe, aja ska göra lite saker nu sen ska jag äta chips och se ngn film , puss<3

Tråkigt?!

Hej alla söta läsare ! :-) Jag sitter just nu och kollar på sommarkrysset , mamma var jättenära på att vinna en iphone 4 men hon pallade inte ringa, och hon fattar typ ingenting om sånna mobiler och då skulle jag fått den istället :( stackars mej. Haha nejdå.. Snart ska jag vara med issa, ylva och nathalie men dom ringer ju aldrig så jag vet inte och klockan är liksom snart nio ! Aja vi ses sen kanske. Puss/emma

Heeet varning !!!!

 


Mobilblogg hemifrån

Hejhej bloggen , eller goddag om man säger rätt . Aja vi åkte hem från landet redan vid halv tolv och halvsov hehe. Nu ska jag iaf till sofie och vi ska nog bara chilla. Vi ses . Puss/emma

landet biatch ;)

Nu sitter jag på landet, juste så kom ja på att jag glömde säga att jag skulle hit idag och va här imorgon också.
Fast ska hem imorgon kväll för de kommer typ bli dåligt väder. Men hoppas inte det för det har typ regnat den senaste veckan :/ Men idag var det iaf fint väder och rätt varmt. Haha och det visste ju såklart inte jag eftersom det har vart dåligt väder hela veckan så jag tog på mej mörka jeansleggings, linne, långärmad tröja & en tjocktröja.. haha det va inte skönt kan jag säga xd. Aja nu ska jag snart äta sen ska ja kolla på tv och äta chips.
Vi får se om vi ses mer ikväll men då vet jag inte vad aj ska skriva så det kanske inte blir något inlägg.
Men om inte så blir det såklart nått inlägg imorn. Vi ses :)

Puss/emma

här ska det stå en rubrik

Haha jag har brist på rubriker xd.
Aja nu ska jag göra mej i ordning och sen börjar jag gå till nathalie :).
Puss


Va ja lyssnar på just nu


Taio Cruz - Dynamite


Remixen är också bra :)

Puss

Morrn, haha

Haha nu vakna jag :DDD och mår bättre.
Nu ska jag kolla på tv om det finns något roligt, om inte så går ja och lägger mej.

Puss/emma

går och lägger mej nu

eftersom ja mår piss :(
hoppas ja mår bättre imorn !

Puss/emma

booring

Nu har ja booring, så ska gå och göra nått me min brorsa, se film kanske?
Aja något blir det iaf. Vi ses :)
Puss♥

sorry för updaten

Hejhej, javet ja skulle blogga imorse men vakna typ 12 och sen kom issa.
Så ja ville inte blogga just då. Men nu ska ja spela sims (xd) ett tag, haha :p
För ja orkar itne vara med någon mer. Aja vi hörs lite senare :).

Två sånna köpte jag igår, fast en svart också. För 149:- (för båda)
Sen komte jag också en tjocktröja (mjukis) för 199:-
Men den finns inte i shoppen och ja orkar inte ta kort.. haha :p
 
Puss/emma

stockholms största sjusovare här

hahahhahahah vakna nyss .. :$
idag ska jag vara med ylva och bara tat lungt , fett skönt ju :p 
just nu sitter jag och mumsar i mej min frukost (bulle, haha tjockispowaah.)
skriver mer någon gång på dagen.
Puss♥

Godkväll !

Godkväll kära läsare !
Nu har jag ätit chips , drickit läsk och gjort mej klar för kvällen.
Ska snart gå och lägga mej & se en film ( vet ej vilken ) och sen sova.
Bilderna kommer imorgon för mitt internet cpar. Vi ses sötnosar.
Puss

Godmorgon 3/8-10

Hej sunshines !
Vakna för ett tag sen och hoppa in i duschen, brukar inte duscha på morgonen men kännde att ja behövde det.
Aja idag ska ja va med ylva och vad vi ska göra har jag ingen aning om, åka någon stans iaf..
Men kom på att ja inte har något att åka på -.- Så typiskt. Haha men det löser sej tror ja.
Eftersom ja inte vet va vi ska göra idag skriver ja mer ikväll.. och ja ska ha en tillfällig header som ja gör skitsnabbt nu. För ja ska fråga filippa om hon kan göra en åt mej för hon är så bra på det :) .
Aja vi hörs ikväll puss♥

går och lägger mej nu..

ses imorn, puss♥

vad ja köpt..


fast i ljusrosa, skit skön - från bikbok 149:-

Ja köpte också en ny rakhyvel för ja ska slänga min gamla.
Tänkte köpa ett rosa linne från ginatricot idag med mitt presentkort på hela farsta.
Men såklart så kan dom inte ta emot kort för dom har tekniskt fel.. suck säger ja bara.
Så vare förra månaden också och dom ba : vi försöker att reparera det och det kan ta några dagar.
Haha yeh right några dagar.. dom skulle sakt några månader xD

Puss/emma

bye

A bye ska göra mej i ordning nu sen drar tanya & ja te farsta §
Puss♥

Tanya gumman idag ♥

Aa och vi ska te farsta ellr stan, spelar ingen roll för mej.
Behöver massa nya saker inför skolan och aa.
Vi ses ikväll när ja visar bilder på allt. Om det inte blir ikväll blire imorn bitti.
Sålänge hörs vi.

Puss/emma


Saknar dej redan §


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej laura :D
Saknar dej redan fast att vi träffades i förrigår.
Älskar dej bästis ♥♥♥

Puss/emma


ska köpa


Och ett vanligt rosa linne.

Puss/emma

.

Nu har jag laddat upp filmerna på min mobil.
Det blev Henry poole was here, extreme movie, brothers & det sista offret.
Har faktiskt inte hört talas om en enda. Iaf nu ska jag kolla till bullarna mamma & jag baka nyss.
Dom blir SKITstora vet jag iaf. Aja nu ska jag kolla på någon film tror jag.
Imorgon blir det tanya, i övermorgon kanske ylva och på torsdag issa.

Puss/emma


sry

blev ingen inlägg hos elin för vi satt inte så mke vid datan, utan kollade på solsidan.
Hahahha skitkul ju :) Föresten saknar jag ylva, du har vart med många på sistonde och inte med mej..
och nu vill du typ inte så.. ngn annan blire då.

puss♥

RSS 2.0